Latest Malaysia HomestayFind the latest Malaysia homestay at Asia Homestay. Create a free account and start posting your homestay's for free ! Login Here !

Find The Latest Homestay For MalaysiaKhalida Homestay Pekan (7c0109)


Asia Homestay :

Khalida Homestay Terletak Di Pekan Pahang.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Taman Tasik Inderapura,institut Kemahiran Mara,drb Hicom University,dan Smk Seri Pekan. --> Book This Homestay !By : KHALIDAH AFIRAH, MOHD KHALID ( Jan 18, 2018 )
Category : Room Homestay
Country : Homestay Malaysia

Damai Promenade Homestay Kuantan (7c0110)


Asia Homestay :

Damai Promenade Homestay Terletak Di Kuantan Pahang.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Kpj Pahang Specialist Hospital,restoran Ana Ikan Bakar Petai,dan Kuantan Water Front Resort City Shoe Gallery. --> Book This Homestay !By : NORAISHAH, KHAMALRUDIN ( Jan 17, 2018 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Fahsya Cameron Jaya Homestay Cameron Highlands (7c0107)


Asia Homestay :

Fahsya Cameron Jaya Homestay Terletak Di Cameron Highlands Pahang.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Abang Strawberry,mardi,pasar Malam Taman Sedia, Dan Ladang Teh Bharat. --> Book This Homestay !By : NOR HAIRIAH, ABDUL AZIZ ( Jan 11, 2018 )
Category : Apartment Homestay
Country : Homestay Malaysia

Xofarm Resort Homestay Mentakab (7c0106)


Asia Homestay :

Xofarm Resort Homestay Ini Terletak Di Mentakab Pahang.homestay Ini Berkonsepkan Homestay Di Dalam Ladang, Pelbagai Buah-buahan Boleh Didapati Dan Juga Sesuai Untuk Aktiviti Kekeluargaan. --> Book This Homestay !By : IRWIN, LOW ( Jan 9, 2018 )
Category : Chalet Homestay
Country : Homestay Malaysia

Tasha Homestay Kuantan 7c0034


Asia Homestay :

Tasha Homestay Terletak Di Kuantan Pahang.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Sesuai Untuk Aktiviti Keluarga Dan Sebagainya.homestay Ini Juga Berdekatan Dengan Airport Kuantan,bandar Kuantan,kolej Shahputra, Dan Polisas Kuantan. --> Book This Homestay !By : SARIFAH SALOMA, SYED HAMID ( Jan 3, 2018 )
Category : Double Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia
Previous 1 2 3 4 5 6 22 ... Next > 

(total 106 records)