Latest Malaysia HomestayFind the latest Malaysia homestay at Asia Homestay. Create a free account and start posting your homestay's for free ! Login Here !

Find The Latest Homestay For MalaysiaSarahvilla Homestay Bukit Katil Melaka (7m0097)


Asia Homestay :

Sarahvilla Homestay Terletak Di Bukit Katil Melaka.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap.homestay Ni Juga Sesuai Untuk Aktiviti Hari Keluarga, Gathering, Dan Reunion.homestay Ini Juga Berdekatan Dengan Bayou Lagoon Park Resort. --> Book This Homestay !By : MAHAT, MUHAMAD ( Jan 20, 2018 )
Category : Villa Homestay
Country : Homestay Malaysia

Kota Laksamana Homestay Bandar Melaka (7m0096)


Asia Homestay :

Kota Laksamana Homestay Terletak Di Bandar Melaka, Melaka.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Sesuai Untuk Gathering.homestay Ini Juga Berdekatan Dengan Pusat Bandar Melaka,melaka Sentral,mahkota Parade,dan Dataran Pahlawan. --> Book This Homestay !By : MOHD AIZAN, SENIN ( Jan 15, 2018 )
Category : Double Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Homestay Ayer Keroh Melaka (7m0095)


Asia Homestay :

Homestay Ayer Keroh Melaka Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Mitc,zoo Melaka,melaka Wonderland Theme Park,melaka Internasional Bowling Centre,dan Planetarium Melaka. --> Book This Homestay !By : CHE, YANG ( Jan 9, 2018 )
Category : Apartment Homestay
Country : Homestay Malaysia

D Paku 3 Homestay Durian Tunggal 7m0094


Asia Homestay :

D’ Paku 3 Adalah Sebuah Villa 3 Tingkat Yang Dijadikan Sebagai Vacation Home @ Homestay. Sesuai Untuk Familyday, Gathering, Birthday Party Dan Sebagainya. --> Book This Homestay !By : DPAKU TIGA , Homestay Durian Tunggal ( Dec 23, 2017 )
Category : Villa Homestay
Country : Homestay Malaysia

Dilla Homestay Ayer Keroh Melaka 7m0093


Asia Homestay :

Homestay Ini Mempunyai 3 Bilik Dan 2 Bilik Air, Terletak Di Bandar Melaka, Dan Mempunyai Kelengkapan Penuh Seperti Alatan Memasak Dan Sebagainya. Homestay Ini Juga Berdekatan Dengan Tempat Bersejarah. --> Book This Homestay !By : DILLA , Homestay Ayer Keroh Melaka ( Dec 19, 2017 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia
Previous 1 2 3 4 5 6 13 ... Next > 

(total 64 records)