Latest Malaysia HomestayFind the latest Malaysia homestay at Asia Homestay. Create a free account and start posting your homestay's for free ! Login Here !

Find The Latest Homestay For MalaysiaMawarsari Homestay Kuala Lumpur 7w0045


Asia Homestay :

[+] 3 Bilik Tidur & 2 Bilik Air [+] Keluasan 950 Kaki Persegi [+] Untuk 8 Pax Dewasa --> Book This Homestay !By : MAWARSARI, Homestay Kuala Lumpur ( Mar 28, 2018 )
Category : Apartment Homestay
Country : Homestay Malaysia

Uptown Danau Kota Homestay Kuala Lumpur (7w0042)


Asia Homestay :

Uptown Danau Kota Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Uiam Gombak,tar Kolej & Utar,zoo Negara,klcc,taman Tasik Titiwangsa, Istana Budaya, Dan Columbia Hospital --> Book This Homestay !By : AHMAD LUQMAN, MARYANI ( Feb 11, 2018 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Lava Pv16 Homestay Kuala Lumpur (7w0041)


Asia Homestay :

Lava Pv16 Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Setapak Central Mall,hospital Angkatan Tentera Tunku Mizan,wangsa Walk Mall,asia Hospital Setapak,dan Institut Jantung Negara --> Book This Homestay !By : NAVIN, RAMAN ( Feb 6, 2018 )
Category : Condominium Homestay
Country : Homestay Malaysia

D’tasik Keramat Homestay Kuala Lumpur (7w0040)


Asia Homestay :

D’tasik Keramat Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Lrt Setiawangsa,giant,stadium Mini Setiawangsa,dewan Seri Iskandar Setiawangsa,dan Msn Taman Keramat --> Book This Homestay !By : PUAN ARLINA, SALAM ( Jan 29, 2018 )
Category : Double Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Bandar Sri Permaisuri Homestay Kuala Lumpur (7w0039)


Asia Homestay :

Bandar Sri Permaisuri Homestay Terletak Di Cheras Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Berdekatan Dengan Lrt Salak Selatan,ktm Salak Selatan,downtown Cheras,hukm,ipg,stadium Kl Dan Tasik Permaisuri. --> Book This Homestay !By : MOHD MAZNI , MAHASAN ( Jan 24, 2018 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia
Previous 1 2 3 4 5 6 ... Next > 

(total 26 records)